Clicky

Waar kun je LinkedIn Advertising voor inzetten?

Adverteren op LinkedIn kan heel effectief zijn. Maar niet voor alles.

Doelen bij LinkedIn Advertising

Adverteren op LinkedIn kan met veel verschillende doelen en insteken uitgevoerd worden. Wij hebben deze in zes categorieën onderverdeeld.

Evenement promoten

Via LinkedIn ads kan een heel specifieke doelgroep bereikt worden op LinkedIn. Als je jouw evenement, workshop of training bij de mensen met de juiste interesse onder de aandacht brengt kun je een hoge conversie realiseren.

Leads genereren

Het meest gebruikte doel bij campagnes op LinkedIn is het genereren van leads. Leads door afspraak formulieren of downloads.

Branding

Als je je merk in de markt wilt zetten of een heel nieuw segment wilt aanboren dan is adverteren op LinkedIn een welkome aanvulling op je bestaande marketing activiteiten.

Verkoop

Ja het is zelfs mogelijk direct te verkopen op LinkedIn. Daarvoor moet jouw product of dienst zich daar wel voor lenen. We onderzoeken dit graag samen met jou.

Zichtbaarheid / bewustwordingscampagne

Als je een boodschap hebt (bijvoorbeeld als NBO of overheid) waarmee je veel mensen wilt bereiken kan je met een engagement campagne op LinkedIn een grote groep bereiken.

Vacatures

Vacatures kunnen via de gewone Jobs gepromoot worden op LinkedIn, maar met een campagne gericht op het soort mensen dat jij wilt bereiken kan ook latente werkzoekenden bereiken.