Alles draait om conversie - jouw succes is ons succes

Er zijn nogal wat factoren die bepalen of een campagne succesvol is. 

Wij zijn daarom altijd druk bezig om deze factoren optimaal af te stemmen op elkaar om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen.

LANCEREN EN LOSLATEN - ZO WERKT HET NIET​

er zijn zoveel factoren

Om er even een paar te benoemen:

Het begint natuurlijk allemaal met de juiste targetting. Als we niet de juiste doelgroep aanspreken dan is het zinloos. En zelfs als we een goede doelgroep hebben samengesteld, monitoren we ook continue of de boodschap ook daadwerkelijk bij die doelgroep getoond wordt. Als daar afwijkingen inzitten dan gaan we de targetting aanpassen.

Het kan ook zijn dat, op basis van data, blijkt dat de ene advertentie beter scoort dan de ander. Het voordeel van A/B testing. Als binnen een campagne duidelijk is dat de ene advertentie aanzienlijk hoger converteert, dan zullen we daar meer op inzetten.

We kijken ook wat er gebeurt op de landingspagina. Worden er conversie gehaald? Komen er leads binnen? Welke advertentie levert meer leads op? Waar haken mensen af op de landingspage? 

We gaan voor het maximale

Een campagne op LinkedIn gaat niet alleen om views en kliks. Het gaat vooral om wat je doelgroep daarna doet. Vullen ze een formulier in? Bestellen ze iets? Waar haken ze af?

Wij monitoren en analyseren dit allemaal om een zo’n optimaal mogelijk conversie voor jou te bereiken.

Dat kan namelijk, dus dan moet het ook!

Dus zodra we deze zaken inzichtelijk hebben, kunnen we er ook op inspringen. En dat doen we ook.

benieuwd hoe dat werkt?

Plan een gratis advies call in en we laten het u zien!